Poiana brasov – R&J – Bootfitting

Bootfitting : Personalizam Branturi si Carcasa Claparilor prin Termoformare

Masurarea exacta a piciorului dumneavoastra se face dupa o analiza atenta, brevetata! Pentru a găsi gheata potrivita pentru dumneavoastra, folosim tehnologia de ultimă generație și experiența noastră dobandita la cursurile de specialitate din Austria, la care specialisti R&J au luat parte. Vă măsurăm picioarele folosind cea mai recentă tehnologie computerizată și, prin urmare, putem determina specificitățile piciorului dumneavoastra, in comparație cu piciorul „mediu” și, prin urmare, vă putem oferi sfaturi clare atunci când vine vorba de recomandarea unui model de bocanc de ski . Împreună cu serviciul profesionist R&J poate fi găsit rapid și precis bocancul care vi se potriveste. Fiecare picior este diferit – și fiecare clapar de schi este unic. Ne ocupam de la alegerea modelului potrivit de bocanc, la reglarea carcasei și producerea de tălpi / branturi interioare specifice, până la potrivirea cu spumă a ghetei interioare.

Bootfitting  Personalizam Branturi si Clapari prin Termoformare
Bootfitting – Personalizam Branturi si Clapari prin Termoformare
Bootfitting Personalizam Branturi si Clapari prin Termoformare
R&J Scoala Ski – Inchirieri ski – Bootfitting Poiana Brasov

Cativa pași către un bocanc / clapar de ski perfect

Doriți un bocanc de ski sau snowboard personalizat, pentru a vă satisface nevoile precise si a nu va jena ? Ei bine, vă felicităm pentru că ați ales un model personalizat. Un bocanc / clapar de schi este legătura importantă dintre schior, schiu si partie.

Motiv pentru care nu ar trebui să existe compromisuri.

Este vorba despre potrivirea perfectă pe piciorul dumneavoastra , performanța și confort.

În cinci pași, explicăm cum se poate obține un bocanc / clapar de schi perfect potrivit pe picior:

Măsurarea precisă și analiza piciorului
R&J Ski center in Poiana Brasov - Scoala ski si snowboard
R&J Ski Center in Poiana Brasov – Scoala Ski si Snowboard

Experiența personalului nostru, împreună cu tehnologia computerizată de ultimă generație, oferă o soluție pentru picioarele dumneavoastră. Ambele picioare sunt măsurate utilizând un software special și se notează diferențele față de piciorul „mediu”, ceea ce face ca alegerea modelului de bocanc potrivit pentru dvs. să fie de fapt mai ușoară.

La alegerea modelului potrivit, pot fi luate în considerare specificul în ceea ce privește forma piciorului, lățimea și înălțimea. În același timp, orice puncte de presiune potențiale și zone cu probleme pot fi determinate și excluse în prealabil prin termoformare.

Branțuri adecvate piciorului dumneavoastra
Branturi personalizare in Poiana Brasov - Bootfitting Romania
Branturi personalizare in Poiana Brasov – Bootfitting R&J Romania

O pereche de branturi adecvate pentru talpile dumneavoastra oferă suportul optim pentru picioare. Adaptarea, utilizând metoda „1 la 1 imprimare picior”, asigură modelarea optimă a brantului, care oferă cel mai bun confort, stabilitate și transfer de presiune. În același timp, branțurile oferă o distribuție mai bună a presiunii pentru picioare.

Ghete interioare personalizate cu spuma

Gheata interioara a bocancului din spuma si personalizarea termica a carcasei claparului, va asigura performante ridicate. Datorită metodelor de ultimă generație, ghetele interioare de spumă pot fi utilizate în aproape toti bocancii de schi, oferind rigiditate. Ghetele interioare cu spumă oferă o poziție fixă ​​optimă pentru picior și asigură o potrivire unică. Aceste ghete sunt, de asemenea, extrem de robuste și de durabile.

bootfitting Poiana Brasov rezervari online

Carcasa bocancului personalizata prin Termoformare
Ghete interioare de spuna pentru ski si snowboard in Poiana Brasov
Ghete interioare de spuma pentru ski si snowboard in Poiana Brasov

Cu cat carcasa bocancului de ski se potriveste cat mai fix pe picior, cu atat va asigura un nivel mai ridicat de confort. În bocancii specifici, cum ar fi Fischer Vacuum Fit, carcasa este modelată direct pe forma piciorului dvs. utilizând o procedură termoformabila in cuptor , sau se pot termoforma local in locul cu probleme. Astfel se obține o potrivire exacta cu performanțe ridicate și confort maxim. Procedura poate fi utilizată de mai multe ori și înseamnă că este posibilă remodelarea, dacă se schimbă forma piciorului. Acest lucru garantează o potrivire perfectă 100%, evitând punctele de presiune.

Personalizare individuală
Branturi personalizate pentru ski si snowboard in Poiana Brasov

Fiecare picior este diferit, motiv pentru care, în timpul fiecărei sesiuni de consultare și reglare a bocancilor, ne luăm timp pentru a ne asigura de nevoile dumneavoastra individuale. Fie că este vorba de ghetele interioare cu spuma, de o carcasa a claparului personalizată sau de inserții montate care sunt potrivite pentru dvs., toate aceste chestiuni sunt luate după analiza piciorului la fața locului în centrul nostru din Poiana Brasov .

Rezervari online aici !

R&J – Bootfitting – Personalizam Branturi si Clapari prin Termoformare

bootfitting Poiana Brasov rezervari online

Ski Service Poiana Brasov Romania
Ski Service Poiana Brasov Romania
Bootfitting Poiana Brasov - Romania

Bootfitting Poiana Brasov – Romania

R&J Ski School Poiana Brasov

R&J Ski School Poiana Brasov

R&J Scoala Ski - Poiana Brasov - Ski School.

R&J Ski rental Poiana B

Scroll to Top
Call Now Button