Inchirieri echipamente ski - snowboard Poiana Brasov

R&J Scoala Ski in Poiana Brasov, Ski School Poiana Brasov

Ski & Snowboard in Poiana Brasov 

cu R&J Ski School & Ski Rental

   bootdoc partener oficial R&J Scoala Ski Poiana Brasov         Komperdell partener oficial R&J Scoala Ski Poiana Brasov                wintersteiger partener oficial R&J scoala de ski poiana brasov        Cebe partener oficial R&J Scoala Ski Poiana Brasov   fischer partener oficial R&J Scoala Ski Poiana Brasov

Inchirieri echipamente de Ski - Snowboard Poiana Brasov

Bine ați venit la R&J Inchirieri echipamente ski - snowboard Poiana Brasov

Noi muncim, tu schiezi !

  • R&J centrul de inchirieri echipamente de ski - snowboard din Poiana Brasov, situat în centrul statiuni Poiana Brasov, la parterul Casei R&J , vis-a-vis de parcarea centrala a statiunii Poiana Brasov.
  • Situat în centrul statiuni de ski , R&J Poiana Brașov Ski oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru a profita la maximum de șederea dumneavoastra - echipamente de calitate și sfaturi pertinente!. Transport GRATUIT la partie si inapoi. Locuri de parcare la 20 metri de sediul scolii de ski, parcare cu cel mai mic pret din Poiana Brasov.
  •  R&J va ofera  tot ceea ce este necesar pentru intreaga familie la tarife competitive. Echipa de specialiști în schi și snowboarding R&J Ski vă oferă asigurarea unui echipament adecvat și bine întreținut, la cel mai bun raport preț / calitate.
  • R&J Ski Rental Poiana Brașov - Poiana Brașov are o abordare profesională și experiența pentru a vă ghida în alegerea echipamentului de schi. Adăugați la asta, pasiunea noastră pentru schi și nu puteți greși. Ne vom ocupa de toate !
  • Tot ceea ce trebuie să faceți este să schiați!

Ne vedem în curând pe partiile din Poiana Brașov - România,

Echipa R&J SKI SCHOOL - SKI RENTAL , POIANA BRASOV

 

Contact scoala ski snowboard Poiana Brasov

Rezervari online scoala ski lectii ski in Poiana Brasov

Cine Suntem ?

Echipamente de schi

pentru toate nivelurile,  de la incepatori la experti (race ski), echipamente VIP. Dimensiunile claparilor sunt de la cea mai mica marime de copii, pana la cea mai mare de adulti.

Oferim de asemenea spre inchiriere manusi , ochelari, cagule si casti de protectie.

Inchirieri ski & snowboard

 

*** FREE Ski Shuttle bus !!! ***

ski suttle bus in poiana brasov

R&J Ski Team  Poiana Brasov

 

Inchirieri echipamente Ski & Snowboard Poiana Brasov

Ce spun expertii ?

La școlile de ski puteți închiria cele mai bune echipamente de ski. Acest lucru este valabil și pentru R&J - Ski & Snowboard Rental, unde echipa R&J  se asigură că numai schiuri de top sunt oferite spre inchiriere.

Este de la sine înțeles că echipa noastră va avea grijă de întreținerea profesionala a echipamentului ( ceruire, ascutire canturi ) și setarea perfectă a legăturilor dumneavoastră de schi. Nu in ultimul rand, se pune accentul pe uscarea si dezinfectarea claparilor, castilor si ochelarilor de ski dupa fiecare utilizare.

Echipa  R&J SKI Rental

te ghideaza in alegerea echipamentului potrivit, in functie de nivelul de ski si marimile fiecaruia, precum si cu informatii despre situatia la zi a partiilor.

Schiuri atragatoare pentru copii, cu marimi de la 67 cm, numai bune pentru a le asigura si celor mici confortul in initierea skiului.

Pentru copii, este foarte important să alegeți echipamentul potrivit. Schiurile și claparii de schi trebuie să fie potriviti pentru nivelul lor de ski și mai ales pentru dimensiunea lor. Dacă copiii au clapari prea mari sau skiuri prea grele, acest lucru ii poate descuraja să se bucure de plăcerile sporturilor de zăpadă !

Pentru adolescenti, adulti si cei mai experimentati, oferim schiuri de ultima generatie, skiuri race folosite in circuitul Cupei Mondiale.

INCHIRIATI ECHIPAMENTE DE SKI & SNOWBOARD IN POIANA BRASOV DE LA

R&J SKI SCHOOL / SKI RENTAL

ASTFEL VA VETI IMBUNATATI PERFORMANTA !

Bocancii reci si umezi pot strica ziua sau chiar vacanta oricarui iubitor de sport, de aceea noi acordam o atentie sporita uscarii si dezinfectarii claparilor dupa fiecare utilizare. Servisam schiurile ori de cate ori este nevoie, prin ascutirea canturilor, ceruirea talpii skiurilor cu ceara specifica zapezii din perioada respectiva, pentru o alunecare fara cusur.

La sosirea in magazinul de inchirieri a echipamentului de ski si snowboard, clientii trebuie să completeze și să semneze formularul de închiriere. În cazul în care sunt sub 18 ani, părintele sau tutorele legal trebuie să semneze pentru ei.

Confortul si siguranta clientilor nostri este o prioritate pentru noi.

 

Au inceput rezervarile pentru cursurile de ski si snowboard organizate de R&J Ski School din Poiana Brasov pentru sezonul 2023 – 2024. Lectiile de ski si snowboard pentru initiere si incepatori se vor desfasura pe partia de langa sediul scolii sau pe  partia Bradul ( de langa telecabina Capra Neagra ), iar cele pentru avansati se vor tine pe Masivul Postavarul.
Inchirieri echipamente Ski - Snowboard Poiana Brasov

Te-am Facut Curios?

Scroll to Top
Call Now Button