Scoala Ski copii in Poiana Brasov – Cursuri ski copii si adulti , cursuri ski private si de grup oferite de Scoala de Ski si Snowboard R&J Poiana Brasov pentru sezonul 2021 – 2022. Reducere 20%

R&J – Scoala Ski copii si adulti in Poiana Brasov – Reducere 20%

cursuri ski private si de grup oferite de Scoala de Ski si Snowboard R&J Poiana Brasov pentru sezonul 2023 – 2024.

Scoala de ski R&J Poiana Brasov ofera pachete atractive de ski atat pentru copii cat si pentru adulti
  • Cea mai bună modalitate prin care copiii tăi pot învăța să schieze sau să facă snowboard este să urmeze cursurile unei scoli de ski. De aceea si R&J Scoala de Ski pentru copii si adulti din Poiana Brasov, ofera cursuri de ski distractive , unde copii se pot bucura si pot intalnii alti copii de varsta lor .
SCOALA SKI COPII IN POIANA BRASOV – CURSURI SKI COPII SI ADULTI , CURSURI SKI PRIVATE SI DE GRUP OFERITE DE SCOALA DE SKI SI SNOWBOARD R&J

La ce vârstă pot învăța copiii să schieze ?

Scoala noastra de ski acceptăm de obicei copiii cu varsta minima de 3 ani. Cursurile de ski pentru copii se vor desfasura cu instructor privat. SkiPro

Monitori de ski Poiana Brasov ofera cursuri de ski pentru copii in Poiana Brasov

Scoala de Ski si snowboard pentru copii in Poiana Brasov

  • În ceea ce privește snowboard-ul, scoala noastra de ski oferă de obicei lecții pentru copii cu vârste de peste 5 ani. Acest lucru se datorează faptului că s-a demonstrat că snowboarding-ul necesită mai multă dezvoltare musculară la nivelul picioarelor, precum și coordonare, echilibru și o rezistență mai mare decat schiatul. Cu toate acestea, lucrurile se schimbă și există din ce în ce mai multe școli de schi care oferă lecții de snowboard pentru copii cu vârste mai mici de 4 ani .
Lectii ski de grup pentru copii in Poiana Brasov oferite de R&J Scoala de Ski

Cum sunt cursurile de ski pentru copii?

Depinde de vârsta și nivelul de schi al acestora. Copiii de la 3 la 4 ani se pot alătura majorității școlilor de schi. Acestea au de obicei programe speciale care combină lecții scurte de schi oferite in snow-parcul amenajat special pentru copii (o zonă distractivă pentru copii pentru a învăța într-un mediu sigur).

Copiii de 5 ani și peste pot participa la lecții normale de schi de grup timp de 2 , 3 sau 4 ore, fie dimineața, fie după-amiaza.

Unele școli de schi oferă lecții de grup pentru copii mai mari și adolescenți, cu posibilitatea de a învăța , freestyle și tehnica de off – piste.

REZERVARI CU REDUCERE 20%

Au inceput rezervarile pentru cursurile de ski si snowboard organizate de R&J Scoala de Ski din Poiana Brasov pentru sezonul 2023 – 2024. Lectiile de ski si snowboard pentru initiere si incepatori se vor tine pe partia de langa sediul scolii sau pe  partia Bradul ( de langa telecabina Capra Neagra ), iar cele pentru avansati se vor tine pe Masivul Postavarul.

Va asteptam cu drag !

R&J Ski Team Poiana Brasov

Ski Service Poiana Brasov Romania
Ski Service Poiana Brasov Romania
Bootfitting Poiana Brasov - Romania

Bootfitting Poiana Brasov – Romania

R&J Ski School Poiana Brasov

R&J Ski School Poiana Brasov

R&J Scoala Ski - Poiana Brasov - Ski School.

R&J Ski rental Poiana Brasov

Scroll to Top
Call Now Button