CATEVA CUVINTE DESPRE

EXPERIENTA NOASTRA DIN 1990

CEA MAI BUNA LOCATIE DIN POIANA BRASOV

Poiana Brasov - R&J Scoala Ski si Snowboard  | Instructori de Ski pentru orice nivel si varsta | Sport si Relaxare , Calitate , Incredere si Siguranta.

 

Recenzii Scoala de ski Poiana Brasov. google r&j ski poiana brasov

 

R&J Ski school Ski rental Bootfitting Tripadvisor Poiana Brasov Romania

R&J Scoala de ski din POIANA BRASOV

Scoala de Ski Snowboard din Poiana Brasov

Invata sa schiezi cu R&J in aceasta iarna

Scoala de Ski din Poiana Brasov are un  program destinat invatarii si perfectionarii ski-ului. Instructori de  ski profesioniști,  experimentati si dedicati in adapta fiecare lecție la cerintele si nevoile fiecarui turist, pentru a avea o experienta  sigură si de neuitat.

- Avem o vastă experiență în a scoate oamenii în aer liber - oriunde!

- Indiferent dacă ieșiți cu un ghid montan, ghid turistic sau instructor de sporturi de zăpadă (schi sau snowboard), ghidul nostru expert și personal vă va face experiența în natură și mai intensă!

- Nu este niciodată prea târziu să învățați să schiați, chiar daca veti alege ski-ul sau snowboard-ul. Cu  incredere în competențele instructorilor  Scolii de ski R & J veti descoperiți fascinația sporturilor de zăpadă.

In funcție de nevoile și obiectivele dvs, puteți să alegeti lecția privata, totuși daca dorițifie că este vorba de distracție pentru toată familia sau evadarea unui cuplu in Poiana Brasov, puteti opta pentru lectia de grup.

- Posibilitatea explorarii  muntelui alaturi de un ghid montan /  instructor ski.

Așteptăm cu nerăbdare vizita dvs !

 

  !!!    Au inceput rezervarile pentru cursurile de ski  si snowboard organizate de R&J Ski School / Scoala de Ski din Poiana Brasov pentru sezonul 2023 – 2024.  Lectiile de ski / snowboard pentru initiere si incepatori se vor tine pe partia de langa sediul scolii sau pe   partia Bradul ( de langa telecabina Capra Neagra  ), iar cele pentru avansati se vor tine pe Masivul Postavarul.

Lecții de schi pentru copii.

cu R&J Scoala de ski din Poiana Brasov.

Cu R&J Ski School, copilul dumneavoastra  va putea învăța arta schiului în grupuri prietenoase, care sunt concepute pentru a construi încredere de la început.
Copilul dvs. va învăța tehnicile necesare pentru a avea încredere în arta schiului. Instructorii noștri de ski profesioniști R&J,  sunt complet echipați pentru a preda tehnicile și stilurile necesare.
Copilul dumneavoastra se va distra în timpul lecțiilor de ski , se va juca cu noii lui prieteni și va începe să învețe cum să se adapteze la condițiile montane, cu incredere si siguranta.
Rezervari online scoala ski lectii ski in Poiana Brasov

Lecții de schi pentru începători

Copilul dumneavoastra va progresa treptat, trecand prin fiecare nivel de invatare ,  cu tehnici de instruire specializate și multă distracție. Când copilul atinge vârsta si capacitatea de a controla mai liber schiurile, arta de a preda va trece la un nivel superior.

Experiența noastră educațională și cunostintele noastre vor oferi copilului dumneavoastra o formare și predare de înaltă calitate, oferite într-o atmosferă prietenoasă. Într-o lecție de grup, copilul dvs. se va alătura altor schiori de același nivel și va fi ghidat pe pârtiile din Poiana Brașov, pe trasee care se potrivesc cu nivelul lor.

R&J oferă lecții de schi de grup pentru copii, cu mai multe opțiuni care acoperă toate nevoile dumneavoastră.

Lecții de schi pentru copii.

cu R&J Scoala de ski din Poiana Brasov,

copilul dvs. va putea învăța arta schiului în grupuri prietenoase, care sunt concepute pentru a construi încredere de la început.
Copilul dvs. va învăța tehnicile necesare pentru a avea încredere în arta schiului. Instructorii noștri de ski profesioniști R&J,  sunt complet echipați pentru a preda tehnicile și stilurile necesare.
Copilul tău se va distra în timpul lecțiilor de ski , se va juca cu noii lor prieteni și va începe să învețe cum să se adapteze la condițiile montane, cu incredere si siguranta.

Lecții de schi pentru adulti.

cu R&J Scoala de ski din Poiana Brasov,

care oferă o varietate de lecții pentru adulți, pentru toate abilitățile, de la începători la avansați.
 Indiferent dacă sunteți începător la prima dumneavoastra lectie de ski sau un schior care a revenit si doreste sa isi îmbunătățească tehnica de ski , vă oferim lecții pentru toți.
Cu ajutorul echipei noastre de instructori de ski si snowboard R&J ,  vă puteți alătura unei lecții de grup, în discipline precum schiul sau snowboardingul sau puteți rezerva o lecție privată pentru acea personalizare suplimentară de care simtiti ca aveti nevoie. Veți învăța și vă veți îmbunătăți tehnica de  ski sau snowboard  în ritmul dumneavoastra, asistat și însoțit de un instructor R&J .
Mereu Alaturi de dumneavoastra , R&J Scoala de Ski din Poiana Brasov

echipa noastra

Instructor de ski profesionist la R&J Scoala de Ski si Snowboard din Poiana Brasov | Profesiionsl ski instructor in Poiana Brasov

Janin

Monitor de ski
cu o bogata experienta, din anul 1988 la Oficiul National De Turism - Carpati Brasov, atestat de “ Ministerul Turismului Oficiul De Autorizare Si Control In Turism ” nr. : 0292 / Ghid Sportiv cu specializarea Instructor Ski. Instructor / Monitor Ski calificat, formator de formatori, cod COR 242402 Membru activ al International Ski Instructors Association: ISIA si membru A.M.P.S.R. Atestat de “Asociatia Nationala A Ghizilor Si Instructorilor Sportivi Din Turism ” – A.N.G.I.S.T. ca si ghid sportiv specializat in jocuri de zapada si tehnici de supravietuire montana, actiuni de tipul team building. Fost schior de performanta la Asociatia Sportiva Armata Brasov din anul 1980, membru al lotului national de ski, multiplu campion national la ski, juniori 1 si 2, campion al concursurilor de ski organizate de sponsorii: Vodafone, Orange, Coca Cola in perioada 2004-2008 si Loteria Romana 2011. Castigator al locului II la Cupa Fischer Transalpina 2023. Castigator al locului II la Campionatul National al Monitorilor de Ski Profesionisti din Romania, Transalpina 2023. Castigator al locului II la Campionatul National al Monitorilor de Ski, Predeal 2019. Castigator al locului II la Campionatului National al Monitorilor de Ski, Vatra Dornei 2018 . Castigator al locului III la Campionatului National al Monitorilor de Ski, Valiug 2017 . Castigator al Campionatului National al Monitorilor de Ski, Vidra 2016. Locul I la Cupa Monitorilor profesionisti din Romania in anul 2006. Coordonator / Manager al echipei R&J Scoala Ski Poiana Brasov din anul 2007. Licentiat in stiinte economice / afaceri internationale si turism, Universitatea Transilvania din Brasov. Vorbitor de limba engleza si italiana.
Monitor de ski Poiana Brasov | ski instructor in Poiana Brasov

Roxana

Monitor de ski
membru al “ Asociatiei Monitorilor De Ski Profesionisti Din Romania “ afiliata I.S.I.A - International Ski Instructors Association, cu o bogata experienta, din anul 2002, mai ales in initierea celor ” mici ” ( 3-14 ani ). Instructor gimnastica sportiva si aerobica. Fosta componenta a lotului de atletism junioare Tg Mures. Licentiata in management. Specializata in initiere ski si tehnici de supravietuire montana, rabdatoare, optimista. Vorbitoare de limba, spaniola, engleza si italiana.
+

0

Ore
Instructor de schi Poiana Brasov la R&J Ski School | The best ski school

Bogdan

Monitor de ski
membru al “ Asociatiei Monitorilor De Ski Profesionisti Din Romania “ afiliata I.S.I.A - International Ski Instructors Association cu o bogata experienta, din anul 2012. Ghid montan - A.G.M.R Ghid de turism din anul 2011 Pilot parapanta din anul 2010 Vorbitor de limba engleza
+

0

Ore
Monitor de ski pentru copii | Cursuri ski copii in Poiana Brasov

Andreea

Monitor de ski
Masterand în Performanță Sportivă si Management Sportiv - specializare schi alpin, Universitatea Transilvania din Brașov - Facultatea de Educație Fizică și Sporturi Montane din Brașov Diplomă de Licență – Sport și performanță motrică,specializare Atletism, Universitatea Transilvania din Brașov - Facultatea de Educație fizică și Sporturi Montane din Brașov. Profesor-antrenor de specialitate atletism - Liceul cu Program Sportiv Brașov.
+

0

Ore
Snowboard instructor at R&J Ski Center Poiana Brasov

Ilka

Monitor de ski & snowboard
cu masterat în Managementul Sportiv și Performanță Sportivă cu, Specializare Schi Alpin, Universitatea Transilvania din Brașov, 2016. Licențiată în educație fizică și sport cu Specializare Schi Alpin, Universitatea Transilvania din Brașov, 2014. Licențiată în educație fizică și sport cu Specializare Schi Alpin, Universitatea Transilvania din Brașov, 2014. Locul II și III la Campionatul Național Universitar la Schi Alpin 2015, Poiana Brașov – Proba Slalom Uriaș, Super G. Profesor de educație fizică și sport. Vorbitoare de limba română, maghiară și engleză.
+

0

Ore
Monitor de ski profesionist ISIA - Poiana Brasov

Andrei

Monitor de ski
membru al “ Asociatiei Monitorilor De Ski Profesionisti Din Romania “ afiliata I.S.I.A - International Ski Instructors Association, cu o bogata experienta incepand cu copii de 3 ani pana la predarea detaliilor tehnice  pentru doritorii de imbunatarire a tehnicii de ski.
+

0

Ore
Kids ski instructor in Poiana Brasov

Ioana

Monitor de ski
membru al “ Asociatiei Monitorilor De Ski Profesionisti Din Romania “ afiliata I.S.I.A - International Ski Instructors Association, cu o bogata experienta, din anul 2012.
+

0

Ore
Ski & Snowboard Instructor in Poiana Brasov ski resort

Horatiu

Monitor de ski & snowboard
membru al ASOCIATIEI MONITORILOR DE SKI PROFESIONISTI DIN ROMANIA afiliata I.S.I.A - International Ski Instructors Association , cu o bogata experienta, din anul 2010.
+

0

Ore
Alain instructor ski R&J Poiana Brasov.

Alain

Monitor de ski
membru al ASOCIATIEI MONITORILOR DE SKI PROFESIONISTI DIN ROMANIA afiliata I.S.I.A - International Ski Instructors Association , cu o bogata experienta, din anul 2010 Fost skior de performanta.
+

0

Ore
Lectii de schi cu monitori de ski profesionisti

Lucian

Monitor de ski
membru al ASOCIATIEI MONITORILOR DE SKI PROFESIONISTI DIN ROMANIA afiliata I.S.I.A - International Ski Instructors Association , cu o bogata experienta, din anul 1990. Vorbitor de limba germana, engleza si franceza
+

0

Ore
Cei mai buni instructori de ski din Poiana Brasov

Edi

Monitor de ski & snowboard
Monitor de ski si snowboard- membru al ASOCIATIEI MONITORILOR DE SKI PROFESIONISTI DIN ROMANIA afiliata I.S.I.A - International Ski Instructors Association , cu o bogata experienta, din anul 2013. Castigator al locului III la Campionatul National al Monitorilor de Ski si Snowboard , Predeal 2019, la proba de snowboard
+

0

Ore
Poiana Brasov ski instructor for all levels

Alex

Monitor de ski alpin, telemark si snowboard
membru al Australian Professional Snowsport Instructors, afiliata I.S.I.A - International Ski Instructors Association, cu o bogata experienta, din anul 2015. Instructor de sporturi alpine in Australia la Perisher Ski Resort din anul 2015. Calificat in scolarizarea persoanelor cu dizabilitati cognitive sau fizice.
+

0

Ore
Horia ski instructor R&J Ski Rental Poiana Brasov

Horia

Monitor de ski
membru al “ Asociatiei Monitorilor De Ski Profesionisti Din Romania “ afiliata I.S.I.A - International Ski Instructors Association, cu o bogata experienta, din anul 2012.
+

0

Ore
Poiana Brasov ski instructor at R&J ski school

Nicu

Monitor de ski & snowboard
Monitor de ski si snowboard- membru al ASOCIATIEI MONITORILOR DE SKI PROFESIONISTI DIN ROMANIA afiliata I.S.I.A - International Ski Instructors Association , cu o bogata experienta, din anul 2014.
+

0

Ore
poiana brasov instructor de ski la scoala de ski si snowboard R&J

Gino

Monitor de ski
membru al “ Asociatiei Monitorilor De Ski Profesionisti Din Romania “ afiliata I.S.I.A - International Ski Instructors Association, cu o bogata experienta incepand cu copii de 3 ani pana la predarea detaliilor tehnice pentru doritorii de imbunatarire a tehnicii de ski.
+

0

Ore
Scroll to Top
Call Now Button